Martín Neri

«Matriz del Agua»

Gira Internacional

dissabte 21/10 — 22:00

Sessió musical

Martin Neri

L’argentí Martín Neri presenta «Matriz del Agua», treball conceptual composat per deu cançons, resultat d’una relació viscuda amb una familia de pescadors que viuen a La Boca de la Milonga, illa petita, que es troba en un braç del Riu Paraná.

Per la gravació va comptar amb la col·laboració dels reconeguts músics argentis Carlos Aguirre, Juan Quintero y Facundo Guevara. Neri va ser durant cinc anys guitarrista del Duo Salteño, projecte que ho ha duit a diferents escenaris nacionals i internacionals, així com també investigar i composar amb figures com Teresa Parodi i Chacho Echenique.

Ens presenta una versió en solitari del seu espectacle promogut internacionalment i guanyador de diversos premis.
Paral·lament Neri esta treballant en el seu primer llargometratge sobre la mateixa història
Dins el marc de Sa Fira anual de Santanyí Can Timoner Associació cultural col·labora a l’ esdeveniment cultural i internacional: Martín Neri en Concert presenta “Matriz del Agua”. Funció única a Mallorca

Martín Neri

Preu 10 € (+1 € associar-se)

Servei de barra obert – panades argentines (socis)

Reservas: 687 14 32 22 /


Trailer Matriz del agua – Martín Neri

Sobre Martín Neri

Guitarrista, cantante y compositor argentino que luego de integrar agrupaciones con diferentes tendencias musicales vuelca su experiencia a la música popular de su país.

Se vincula con la canción a través de su trabajo como arreglador de obras propias y de otros autores y compositores argentinos. Se desempeña también como docente de canto y guitarra en diversas instituciones educativas.
Fue guitarrista durante 5 años del “Dúo Salteño”, proyecto que lo ha llevado a diferentes escenarios nacionales e internacionales. De su relación con el dúo se desprenden trabajos de investigación y composición junto a Chacho Echenique y también junto a Teresa Parodi.

En este 2016 está terminando junto a Leopoldo “Teuco” Castilla la música original para el disco de poemas “Manada”.

Actualmente, en el marco de una gira europea 2017, Martín Neri presentará su obra en formato quinteto junto a Fernando Silva en cello, Emilio Zottarel en percusión, Patricio Gómez Saavedra y Juan Pablo Piscitelli en guitarras.

Sobre el projecte


El projecte CAN TIMONER és un lloc de trobada i creació en el medi rural.

CAN TIMONER és una associació cultural.

Per gaudir de les activitats de l’associació t’has de fer soci amb una qüota simbòlica d’un euro anual.

Ser soci no comporta cap obligació. La primera vegada que vinguis et ferem soci i després podràs tornar quantes vegades vulguis abonant només el preu de l’entrada de l’activitat, si en té (com per exemple un concert).