Une Petite Cantate

Samanidis & Skjønhaug

Sopar a la Cuina Nova.

dissabte 09/12 — 20:30

Sessió musical / Caramuixa

Un vespre a França, amb menjar francès i cançons de Brel, Gainsbourg i Barbara.

Sopar a les 20.30 i concert a les 21.30.
Pausa, postre i tot seguit la segona part del concert.

Samanidis & Skjønhaug són dos músics que exploren i toquen amb curiositat feliç la música i la poesia de les seves cultures respectives. Després del seu viatge a Grècia i a Noruega, amb obres de Mikis Theodorakis, Grieg i música tradicional noruega, tornen aquest pic amb cançons franceses de cantautors mítics, com Jacques Brel, Serge Gainsbourg, Barbara i Boris Vian.

Sopar:
Boeuf Bourguignon (carn) o opció vegetariana de verdures al forn.
Pastís de xocolata.
Beguda

El plat principal és un “ Bourguignon”, plat de carn de bou, que es fa marinar 2 dies en vi negre, amb pastanagues, cebes, grans d’all, herbes i espícies; que s’ha de coure quasi 3 hores i se serveix amb patates.
Pels vegetarians: una greixonera de diverses verdures amb patates al forn.
Acabarem amb una mousse de xocolata al ron.

El cuiner és en Sixte, el cuiner jubilat del restaurant parissin “Le Petit Vatel” conegut a França per esser el millor, el més petit i barat restaurant de París! Diu en Sixte:

Mai vaig aprendre a cuinar, però, com hi ha persones que neixen sabent dibuixar, vaig néixer sabent cuinar, i a poc a poc he “domesticat” la cuina del món, i esper que la feina que us oferiré, us agradarà. La meva divisa és que la cuina ha d’esser senzilla, barata i deliciosa.

Col·laboració: sopar i concert: 15 euros.
Concert: 7 euros.

Sobre el projecte


El projecte CAN TIMONER és un lloc de trobada i creació en el medi rural.

CAN TIMONER és una associació cultural.

Per gaudir de les activitats de l’associació t’has de fer soci amb una qüota simbòlica d’un euro anual.

Ser soci no comporta cap obligació. La primera vegada que vinguis et ferem soci i després podràs tornar quantes vegades vulguis abonant només el preu de l’entrada de l’activitat, si en té (com per exemple un concert).