L'Arquitecte i l'Emperador d´Assíria de Fernando Arrabal

21/02/2016

Esdeveniment teatral

L'Arquitecte i l´Emperador d´Assíria de Fernando Arrabal representada a S´Aljub de Es Baluard / Interpretada per Joan Manel Vadell i Guiem Juaneda

Obra de la productora Tshock, interpretada per Joan Manel Vadell i Guiem Juaneda, muntada i preestrenada al Festival S’Illo de Can Timoner.
Serà representada a S’Aljub d’Es Baluard, el pròxim 12 de Febrer, amb col.laboració d’Es Baluard, Regiduría de Cultura de Santanyí i la nostra associació Can Timoner.

L'Arquitecte i l'Emperador d'Assíria de Fernando Arrabal El museu ha vist idoni representar-la per la relació patafísica i de distints moviments, que té amb l’exposició permanent de Joan Miró sobre Ubú Rey d’Alfred Jarry.

La taquilla íntegra es donarà als refugiats de Síria a proposta de la productora. I també hi ha una fila 0 per a Proactiva open arms, per a que doneu els diners que volgueu, els que no podeu venir a la funció.

Més informació a : EsBaluard.org

Aprofitam també per notificar que el 20 i 21 de Febrer serà al teatre de Santanyí

Gràcies per compartir, vos hi esperam.

Geroni Obrador

Sobre el projecte


El projecte CAN TIMONER és un lloc de trobada i creació en el medi rural.

CAN TIMONER és una associació cultural.

Per gaudir de les activitats de l’associació t’has de fer soci amb una qüota simbòlica d’un euro anual.

Ser soci no comporta cap obligació. La primera vegada que vinguis et ferem soci i després podràs tornar quantes vegades vulguis abonant només el preu de l’entrada de l’activitat, si en té (com per exemple un concert).