«Blackfoot»

xerrada i taller de cultura indígena

01/07 – 02/07/2017

Xerrada / Taller

Taller «Black Foot» de la mà d'Ernest

Dediquem un cap de setmana a conèixer la cultura índia de Canadà. Ens acostem a altres tribus de la mà d’Ernest Ferrer, expert en cultura índia i líder espiritual dels Dansants al Sol.

El dissabte 1 de juliol a les 21 h ferem una xerrada introductòria i una sessió de tambors i cançons tradicionals. Gratuït.

El diumenge 2 de juliol a les 18’30 h : Taller d’atrapa somnis (duració aprox 2 hores)
Per a adults, nines i nins de més de 10 anys Nins de més de 10-11 anys (els pares que vulguin dur infants més petits n’hauran de ser responsables durant el taller).
Cada persona ha de dur fil encerat, fil de seda, fil dental, una ploma i el material amb què vulguin completar el seu atrapa somnis. La ploma és part indispensable associada a l’ensenyament, la resta és decoració opcional.

Col.laboració 10 € — Cal avisar assistència!

Què és l’atrapa somnis?
Fou un instrument donat a un ancià Lakota per Inktomi, l’esperit de l’aranya, per ajudar a la gent a destriar entre les bones i les males decisions o idees sorgides del món dels somnis, per ajudar-los en el seu camí a la vida. Durant la nit els mals somnis o idees queden atrapats a la xarxa, i els bons passen pel foradet central i es desllacen suaument per les plomes fins a la ment de la persona. Al matí, els primers rajos de sol dissolen els mals somnis atrapats..