«Blackfoot»

xerrada i taller de cultura indígena

01/07 – 02/07/2017

Xerrada / Taller

Taller «Black Foot» de la mà d'Ernest

Dediquem un cap de setmana a conèixer la cultura índia de Canadà. Ens acostem a altres tribus de la mà d’Ernest Ferrer, expert en cultura índia i líder espiritual dels Dansants al Sol.

El dissabte 1 de juliol a les 21 h ferem una xerrada introductòria i una sessió de tambors i cançons tradicionals. Gratuït.

El diumenge 2 de juliol a les 18’30 h : Taller d’atrapa somnis (duració aprox 2 hores)
Per a adults, nines i nins de més de 10 anys Nins de més de 10-11 anys (els pares que vulguin dur infants més petits n’hauran de ser responsables durant el taller).
Cada persona ha de dur fil encerat, fil de seda, fil dental, una ploma i el material amb què vulguin completar el seu atrapa somnis. La ploma és part indispensable associada a l’ensenyament, la resta és decoració opcional.

Col.laboració 10 € — Cal avisar assistència!

Què és l’atrapa somnis?
Fou un instrument donat a un ancià Lakota per Inktomi, l’esperit de l’aranya, per ajudar a la gent a destriar entre les bones i les males decisions o idees sorgides del món dels somnis, per ajudar-los en el seu camí a la vida. Durant la nit els mals somnis o idees queden atrapats a la xarxa, i els bons passen pel foradet central i es desllacen suaument per les plomes fins a la ment de la persona. Al matí, els primers rajos de sol dissolen els mals somnis atrapats..

Sobre el projecte


El projecte CAN TIMONER és un lloc de trobada i creació en el medi rural.

CAN TIMONER és una associació cultural.

Per gaudir de les activitats de l’associació t’has de fer soci amb una qüota simbòlica d’un euro anual.

Ser soci no comporta cap obligació. La primera vegada que vinguis et ferem soci i després podràs tornar quantes vegades vulguis abonant només el preu de l’entrada de l’activitat, si en té (com per exemple un concert).