Elisa Martínez

«ÈXIT»

18/09 – 09/10/2016

Exposició

EXIT de Elisa Martínez
L’inauguració és a les 20h abans del concert de GATE4 .

ÈXIT és una instal·lació Interdisciplinar on l’escultura, el vídeo i la instal·lació escenogràfica generen un recorregut narratiu. El projecte sorgeix a partir de la idea de regalar una escultura de bronze als meus pares. De manera intuïtiva apareix la figura del “ Premi Goya “ com a símbol popular de reconeixement artístic. La figura del Premio Goya La peça té connotacions conceptuals i d’art pop , a més de provocar el vell debat sobre l’apropiació. Interpel·la la definició d’artista i conté cert anàlisi de la nostra posició dins el sistema psicopolític . Sense abandonar el sentit de l’humor , mostra la incomprensió social i frustració de l’artista anònim en contraposició a la seva constància . Però també conté un costat íntim i psicològic que ens apropa a la teoria de la inevitable fusió entre l’art i la vida. Reflexiona sobre la relació paterna filial i l’autoestima, per finalment acostar-se a l’art des del seu costat màgic , terapèutic i la seva utilitat decorativa

Elisa Martínez — ÈXIT

ÈXIT es una instalación Interdisciplinar donde la escultura, el vídeo y la instalación escenográfica generan un recorrido narrativo. El proyecto surge a partir de la idea de regalar una escultura de bronce a mis padres. De modo intuitivo aparece la figura del “Premio Goya” como símbolo popular de reconocimiento artístico. La pieza tiene connotaciones conceptuales y de arte pop, además de provocar el viejo debate sobre la apropiación. Interpela la definición de artista y contiene cierto análisis de nuestra posición dentro del sistema psicopolítico. Sin abandonar el sentido del humor, muestra la incomprensión social y frustración del artista anónimo en contraposición a su constancia. Pero también contiene un lado íntimo y psicológico que nos acerca a la teoría de la inevitable fusión entre el arte y la vida. Reflexiona sobre la relación paterna filial y la autoestima, para finalmente acercarse al arte desde su lado mágico, terapéutico y su utilidad decorativa.

Elisa Martínez & Co.
elisamartinezandco.com

Video (parte de la Instalación)

Sobre el projecte


El projecte CAN TIMONER és un lloc de trobada i creació en el medi rural.

CAN TIMONER és una associació cultural.

Per gaudir de les activitats de l’associació t’has de fer soci amb una qüota simbòlica d’un euro anual.

Ser soci no comporta cap obligació. La primera vegada que vinguis et ferem soci i després podràs tornar quantes vegades vulguis abonant només el preu de l’entrada de l’activitat, si en té (com per exemple un concert).