Nepal: després del terratrèmol

05/08/2015

Conferència

Miguel Luque ens visita per retre comptes dels donatius que enviarem per ajuda de primera necessitat després del terratrèmol a Nepal, fa tres mesos.

Ens explicarà tot el que va fer amb els doblers que li vàrem fer arribar i podrem veure fotos dels pobles i la gent que vàrem ajudar. Un equip d’Himalayan TV l’acompanyà durant el repartiment d’ajuda solidària i veurem el petit documental que es va emetre a la televisió nepalesa.

Així mateix ens explicarà la continuació d’aquest projecte de cooperació i desenvolupament de les comunitats rurals més remotes de Nepal.

Miguel és un gran coneixedor del Nepal i la seva gent. Ha estat vinculat al país des de 1998 i hi té la seva residència permanent des de fa 9 anys. Es dedica a la promoció del turisme en àrees remotes i és copropietari d’un establiment turístic a Accham (oest del Nepal). Hi haurà temps per atendre preguntes, resoldre dubtes i explicar-nos curiositats del país i el seu poble.

Així mateix s’instal·larà una taula amb artesanies i productes nepalesos. Farem un chai i una mossegada dolça tradicional.

A diferència d’altres projectes d’ajuda humanitària, ara tenim l’oportunitat de tancar el cercle. Perquè ajudar solidàriament no vol dir només donar, vol dir també poder saber a qui has ajudat i com. Vol dir saber com pots seguir teixint llaços solidaris entre Mallorca i el sòtil del món.

Convidam especialment a totes les persones que vos heu acostat a fer un donatiu, bé hagi estat econòmic o en espècie. A tothom que va posar el seu granet d’arena a la trobada solidària de Santanyí i a la ballada popular de Biniali. Gràcies de nou a tots i totes i esperam que pugueu venir! Agrairem que doneu difusió a l’esdeveniment compartint-lo.

Sobre el projecte


El projecte CAN TIMONER és un lloc de trobada i creació en el medi rural.

CAN TIMONER és una associació cultural.

Per gaudir de les activitats de l’associació t’has de fer soci amb una qüota simbòlica d’un euro anual.

Ser soci no comporta cap obligació. La primera vegada que vinguis et ferem soci i després podràs tornar quantes vegades vulguis abonant només el preu de l’entrada de l’activitat, si en té (com per exemple un concert).