Nepal: després del terratrèmol

05/08/2015

Conferència

Miguel Luque ens visita per retre comptes dels donatius que enviarem per ajuda de primera necessitat després del terratrèmol a Nepal, fa tres mesos.

Ens explicarà tot el que va fer amb els doblers que li vàrem fer arribar i podrem veure fotos dels pobles i la gent que vàrem ajudar. Un equip d’Himalayan TV l’acompanyà durant el repartiment d’ajuda solidària i veurem el petit documental que es va emetre a la televisió nepalesa.

Així mateix ens explicarà la continuació d’aquest projecte de cooperació i desenvolupament de les comunitats rurals més remotes de Nepal.

Miguel és un gran coneixedor del Nepal i la seva gent. Ha estat vinculat al país des de 1998 i hi té la seva residència permanent des de fa 9 anys. Es dedica a la promoció del turisme en àrees remotes i és copropietari d’un establiment turístic a Accham (oest del Nepal). Hi haurà temps per atendre preguntes, resoldre dubtes i explicar-nos curiositats del país i el seu poble.

Així mateix s’instal·larà una taula amb artesanies i productes nepalesos. Farem un chai i una mossegada dolça tradicional.

A diferència d’altres projectes d’ajuda humanitària, ara tenim l’oportunitat de tancar el cercle. Perquè ajudar solidàriament no vol dir només donar, vol dir també poder saber a qui has ajudat i com. Vol dir saber com pots seguir teixint llaços solidaris entre Mallorca i el sòtil del món.

Convidam especialment a totes les persones que vos heu acostat a fer un donatiu, bé hagi estat econòmic o en espècie. A tothom que va posar el seu granet d’arena a la trobada solidària de Santanyí i a la ballada popular de Biniali. Gràcies de nou a tots i totes i esperam que pugueu venir! Agrairem que doneu difusió a l’esdeveniment compartint-lo.