Quatre dies de Cotorres!

Exposició / Taller

9/10/11/12 de Març

Comando Cotorra

16864440_1896363647265939_2569502559658175613_n.jpg

Un grup de dones es troben per donar-li la volta al dia de la dona i decideixen recollir dibuixos anònims de vagines per fer una exposició. Arrel de la primera trobada, comencen a sumar-se més persones i projectes en els quals el saber, el punt crític i l’humor van junts de la mà!

Així doncs, han sorgit els “Quatre dies de Cotorres!”.

Programa

  • 9 de març a les 19 h.

Presentació i taller del Projecte Úter : treballar un tema històric i universal que segueix essent un tabú arreu del món com és l’avortament.

projecteuter

“D’entre les intenses mobilitzacions viscudes a l’estat espanyol en els darrers anys, el “debat” sobre l’avortament se’ns va fer necessari i alliberador. Amb l’objectiu de crear un mural que afavorís la comunicació, vàrem començar a recol·lectar històries de persones de manera oral, a entrar en diàleg amb elles, a generar converses. A partir d’aquests materials sensibles, algunes històries es convertiren en anècdotes que apareixen posteriorment al dibuix. D’altres ajudaren a emmarcar el tema, a guanyar perspectiva, a problematitzar la qüestió. Com el col·lectiu La colmena, reivindicam les històries transmeses oralment i la creació d’imatges de lectura i digestió lentes. Per la seva inspiració, a Úter hi apareixen animals, alguns dels quals representen persones i no, en cap cas, humans. Si us hi fixeu, la majoria de noms dels animals del pòster s’utilitzen per insultar les dones. Funciona com a catarsi resignificar aquests noms de manera apoderada.”

Serà un plaer poder compartir-lo així com es va elaborar; la presentació del mural contarem les històries viscudes i posaran qüestions damunt la taula. Benvingudes!
Gratuït


  • 10 de març a les 19 h.

Inauguració de l’exposició “És Cerquen Cotorres!” + lectura del Manifest Cotorra.
Festa i música amb Mag de Marco i Kate Donovan!
Gratuït


  • 11 de març a les 11 h.

Dones, xerrem de salut!
Visita guiada a l’exposició de vagines anònimes de la mà de la comare de Santanyí Jero Amengual. Gratuït


  • 12 de març a les 19 h.

“Coses que no t’he contat”
Relats erótics.
Quatre relats escrits per Rafa Gallego, dirigits per Ferran Bex, interpretats per Aina Zuazaga i acompanyats de percussió per Vicka Duran. Pretenen mobilitzar la sensualitat i l’erotisme, tant individual com col·lectiu, llevar prejudicis parlant obertament d’allò que més ens amaguem.
Col.laboració: 7 eur.

Sobre el projecte


El projecte CAN TIMONER és un lloc de trobada i creació en el medi rural.

CAN TIMONER és una associació cultural.

Per gaudir de les activitats de l’associació t’has de fer soci amb una qüota simbòlica d’un euro anual.

Ser soci no comporta cap obligació. La primera vegada que vinguis et ferem soci i després podràs tornar quantes vegades vulguis abonant només el preu de l’entrada de l’activitat, si en té (com per exemple un concert).