Quatre dies de Cotorres!

Exposició / Taller

9/10/11/12 de Març

Comando Cotorra

16864440_1896363647265939_2569502559658175613_n.jpg

Un grup de dones es troben per donar-li la volta al dia de la dona i decideixen recollir dibuixos anònims de vagines per fer una exposició. Arrel de la primera trobada, comencen a sumar-se més persones i projectes en els quals el saber, el punt crític i l’humor van junts de la mà!

Així doncs, han sorgit els “Quatre dies de Cotorres!”.

Programa

  • 9 de març a les 19 h.

Presentació i taller del Projecte Úter : treballar un tema històric i universal que segueix essent un tabú arreu del món com és l’avortament.

projecteuter

“D’entre les intenses mobilitzacions viscudes a l’estat espanyol en els darrers anys, el “debat” sobre l’avortament se’ns va fer necessari i alliberador. Amb l’objectiu de crear un mural que afavorís la comunicació, vàrem començar a recol·lectar històries de persones de manera oral, a entrar en diàleg amb elles, a generar converses. A partir d’aquests materials sensibles, algunes històries es convertiren en anècdotes que apareixen posteriorment al dibuix. D’altres ajudaren a emmarcar el tema, a guanyar perspectiva, a problematitzar la qüestió. Com el col·lectiu La colmena, reivindicam les històries transmeses oralment i la creació d’imatges de lectura i digestió lentes. Per la seva inspiració, a Úter hi apareixen animals, alguns dels quals representen persones i no, en cap cas, humans. Si us hi fixeu, la majoria de noms dels animals del pòster s’utilitzen per insultar les dones. Funciona com a catarsi resignificar aquests noms de manera apoderada.”

Serà un plaer poder compartir-lo així com es va elaborar; la presentació del mural contarem les històries viscudes i posaran qüestions damunt la taula. Benvingudes!
Gratuït


  • 10 de març a les 19 h.

Inauguració de l’exposició “És Cerquen Cotorres!” + lectura del Manifest Cotorra.
Festa i música amb Mag de Marco i Kate Donovan!
Gratuït


  • 11 de març a les 11 h.

Dones, xerrem de salut!
Visita guiada a l’exposició de vagines anònimes de la mà de la comare de Santanyí Jero Amengual. Gratuït


  • 12 de març a les 19 h.

“Coses que no t’he contat”
Relats erótics.
Quatre relats escrits per Rafa Gallego, dirigits per Ferran Bex, interpretats per Aina Zuazaga i acompanyats de percussió per Vicka Duran. Pretenen mobilitzar la sensualitat i l’erotisme, tant individual com col·lectiu, llevar prejudicis parlant obertament d’allò que més ens amaguem.
Col.laboració: 7 eur.