Santa Valentina d'hivern de Desio

【 Sopar ☆ Ceràmica ☆ Concert 】

14/12/2019

Cuina Timonera / Sessió musical

Què

Santa Valentina d'hivern de Desio Consisteix en un sopar preparat per na Valentina Crea, cuinera italiana d’un poble que es diu Desio (d’aquí ve el nom de l’esdeveniment). Una combinació de cuina de temporada servida en tres plats variats, calents i freds de verdures i fruites. Salat i dolç dins un una peça única de ceràmica de “Cosas de Barro” fet per na Nanci Fernández i combinats amb els dibuixos de na Catalina Obrador.
A tot això li sumem l’habitual col·laboració musical per aquestes dades de Miquel Àngel Rigo i Pep Garau que aquest cop presenten un nou grup:

“Hi-Fly Quintet: Brazilian Songs”

Músics:
Bateria: Josep Servera
Baix: Josep Sina
Guitarra: Milton Rodríguez
Trompeta: Pep Garau
Saxo: Miquel Àngel Rigo
Repertori: Elis Regina, Joao Gilberto, Antonio Carlos Jobim, Gilberto Gil, Leny Andrade, etc.

Com
Santa Valentina d'hivern de Desio

Hi ha dues maneres de participar:

  1. Sopar i enportar-te el Plat Timoner mentres gaudeixes del concert per 35€ * (Només hi ha 25 places disponibles. Aquesta opció s’ha de reservar via mail a través de la web: Contact )
  2. Per gaudir del concert basta venir a l’entrada una estoneta abans de les 21h i fer la col·laboració de 7 € com sempre
    * les begudes es pagaran a part.

Santa Valentina d'hivern de Desio

Quan

El sopar començarà a servir-se a les 20 hrs h a la Cuina Timonera. Així aconsellem venir abans; les portes s’obriran a les 19:30 hrs.
Serà tot vegetarià i es serviran dos plats salats i un de dolç. Es podrà repetir les vegades que voldreu i fer combinacions. Després, a les 21h. començarà el concert a l’Espai Impossible.

Qui

Organitza el centre de la ceba en construcció permanent conjuntament amb els col·laboradors. És una nit per a tots els socis i sòcies que vulguin tenir un record únic i/o passar una nit d’hivern calentets xerrant.