«Soulwriters»

in Concert

«9 reasons why we are here.»

dilluns 10/07 — 20:30

Sessió musical / Residència

Soulwriters Concert / 9 reasons why we are here.

Durant la residència dels «Soulwriters» (del 2 al 14 de Juliol) la casa està plena de música, poesia i entusiasme. Els soulwriters ja treballen en el concert que oferiran el pròxim 10/07 a l’associació. Com ja sabeu, l’intercanvi de les residències es fa amb un concert, una exposició o tallers que els residents preparen aquí, especialment per a l’associació. Així, per començar a conèixer els nostres convidats feim una petita introducció als soulwriters i com han arribat a CAN TIMONER:

Anke Schaubrenner, l’organitzadora d’aquest projecte, va venir a viure a Santanyí i ens va parlar d’un grup de joves amb els que treballava a Hamburg. Ella és la guia, la persona amb la qui treballen per donar forma a les cançons i organitzar les presentacions.
Ells són joves creatius, poetes, escriptors que cerquen el seu lloc en el món i que necessiten dir el que pensen amb l’art. Aquest és el primer cop que treballen com a grup fora de la seva ciutat amb l’Anke i estan pensant amb “9 reasons why we are here” títol del pròxim concert aquí. :)

Un poc sobre els «Soulwriters» :
Emma Pinçon — cantant, escriptora de cançons al piano i guitarra.
Laura Martlus  — poetessa i cantant
Felix Kossmann — escriptor d’històries i poeta, actor i director de pel·lícules.
Binta Hübener — escriptora de i cantant.
Magali Olivia — escriptora de cançons i cantant.
Inge Akyaa — cantant, escriptora de cançons, poetessa i pintora.

Col·laboració: 10 €

SOULWRITING – Talk’n’Concert (Video)
El concepte SOULWRITING va ser transferit a un format d’entreteniment en viu. Anke Schaubrenner passa tot un dia amb amics músics per escriure una cançó junts. El resultat és un espectacle en viu en el qual tots els artistes presenten les seves pròpies cançons i xatejar amb Anke sobre el seu treball. El més destacat és l’actuació conjunta de les noves cançons comunes.

Web de «SOULWRITING»