Sylvie Lewis

en concert

13/06/2019

Sessió musical / Artistes en residència

Obrim la terrassa després de l’hivern amb una sorpresa d’última hora!
El concert de la Sylvie Lewis, cantant de folk de Londres, que ens visita uns dies, amiga i col·laboradora de l’actual resident timonera Josephine Foster. Com totes les coses improvisades anirem informant aquests dies!, esteu atents :)

Obrirem la terrassa a partir de les 19 h.El concert serà a les 20 h. Servirem còctel de nespres i un vi natural de Felanitx amb algunes tapes per picar.

/////////
Col·laboració: 7 €
Com ja sabeu per gaudir de les activitats és necessari fer-se soci de l’associació amb la quota mínima de 1 € anual.
^^^^^

Vos deixem una introducció al seu treball i per escoltar un poquet de la seva música i la wikipedia de Sylvie Lewis en anglès

Sylvie West

Quan Sylvie estava a l’escola va arribar un moment en què tots els adolescents havien de fer una elecció entre estudiar música o art. Sent amant de les paraules, va decidir que seria més fàcil combinar paraules i música per fer cançons en comptes d’inserir frases en pintures; així que va escollir la música.

El seu primer enregistrament va tenir 14 anys als estudis AIR de Londres amb el productor dels Beatles, George Martin. Les cançons que van gravar li van obtenir un lloc a la Berklee College of Music de Boston que va assistir durant 3 anys abans de graduar-se amb un títol en composició.

Després d’acabar els seus estudis es va dirigir a Los Angeles on va conèixer i va començar una llarga col·laboració amb el difunt Richard Swift (The Shins, The Black Keys, Nathaniel Rateliff, etc.) i junts van fer 3 àlbums. El seu primer àlbum va despertar l’interès del segell Indy Cheap Lullaby Records (Ane Brun, Teitur, Joan com a policia) que la va signar. La música de tots els seus àlbums s’havia trobat des de llavors a les bandes sonores de pel·lícules i T.V, especialment “Anatomia de Grey” i “Versió de Barney”.

Sylvie va recórrer els Estats Units àmpliament i va començar una relació creativa amb Sondre Lerche, que va escriure cançons per als seus àlbums i gires als Estats Units ia Europa. També ha comptat amb gires amb: Eleni Mande_l, _Ed Harcourt, The Weepies, Jaymay, Dawn Landes, així com l’obertura de Jesse Winchester i Tom Brosseau i entre d’altres.

El 2007 es va traslladar a Roma, on va formar part de L’Orchestra di Piazza Vittorio, una orquestra multiètnica amb músics de 17 països diferents. Entre altres projectes, va ajudar a adaptar La flauta màgica de Mozart per a OPV i va recórrer el món amb ells en més de 200 rèpliques del paper de Pamina, incloses al Festival Grec de Barcelona el 2009.

Després de visitar Canadà amb Adam Cohen, Sylvie va tornar a Los Angeles el 2015 per gravar el seu quart disc, Night Flowers, al vell estudi de Elliot Smith New Monkey. En aquesta ocasió, Elijah Thompson (pare John Misty) estava produint un munt de herois de Los Angeles. James MacAlister (Sufjan Stevens) i Bo Koster (My Morning Jacket) van formar la base de l’àlbum amb Eric Johnson de The Fruit. Bats, Victor Herrero, Josephine Foster i Mitchell Froom.

Poc després del llançament de “Night Flowers”, Sylvie va tenir un bebè i li ha portat un parell d’anys a quedar-se amb el seu fill. El passat mes de setembre va participar a la BBC Contains Strong Language Festival a Hull com a part de l’espectacle d’homenatge “Leonard Cohen is my spirit animal”, comissariat per Kathryn Williams. Sylvie actualment treballa en el seu cinquè àlbum Field Work, que va començar mentre estava embarassada, però no va arribar a acabar quan el seu fill va arribar aviat! A més d’aprendre a ser un bon pare, també està escrivint un àlbum de cançons per a nens i pares, aprenent a fer salsa holandesa i tractant contínuament i sense parar de mantenir la seva casa en ordre. Amén