El joc i el ritme

28/11 – 29/11/2015

Taller

Mamen Duch de T de Teatre

El joc i el ritme en els textes de T de Teatre

Taller per aprofundir en el joc teatral. Com afrontar els texts teatrals a partir del joc per fer-los vius.

Farem exercicis per despertar l’atenció i l’agilitat corporal i mental, per aprendre a escoltar, estar alerta, i treballar la concentració. Aprendre a treballar en grup i a treure el millor de nosaltres mateixos a partir de l’escolta i de la consciència.

Treballarem:
Exercicis de deshinibició i d’escalfament corporal i vocal (exercicis d’ioga, técnica Lecoq, etc) per preparar les escenes a partir del joc.
Lectura i comprensió de textes teatrals (amb textes de les obres de la companyia T ). Aprendre a llegir tant la forma com el contingut.
Recerca del ritme escènic.
Dramatització i posada en escena dels textes escollits.

Es un curs per actors, directors,( aficionats o profesionals), mestres…,per despertar l’atenció i concentració d’una manera dinàmica i divertida. Prendre conciència del joc teatral

Impartit per l’actriu Mamen Duch de T de Teatre

Poc després de diplomar-se en Interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona (1990), Mamen Duch va formar T de Teatre i des de llavors ha participat en tots els projectes de la companyia. També ha participat en els muntatges Paraula de poeta, a partir de poemes de Maria Mercè Marçal i dirigit per Jordi Mesalles, i Mitjanit a l’Starlit, de Michael Hastings i dirigit per Carles Lasarte. En televisió ha treballat a La Sagrada Familia (Dagoll Dagom), Ventdelplà, Efectes secundaris, Laia, el regal d’aniversari, La caixa sàvia, Estació d’enllaç, Tres estrelles (El Tricicle), Locos por la tele, Calle 13, Crack, Hospital Central, El comisario, La chica de ayer (13 capítols) i Tierra de Lobos. En cinema ha treballat a El cónsul de Sodoma de Sigfrid Monleón i Què t’hi jugues, Mari Pili? de Ventura Pons. És intèrpret a l’obra de teatre Delicades de T de Teatre, dirigida per Alfredo Sanzol.


RESERVA ANTICIPADAMENT PLACES LIMITADES!!!

PREU: 60 EUROS.

HORARIS: Dissabte 28 de Novembre de tarda 16:00 H i diumenge 29 al matí 10:30 H. (Un total de 8 hores).