Fluo Formes

17:00 a 19:00

25/11/2017

Taller per nins i nines

Fluo Formes

Can Timoner Jove
Laboratori d’Art per a nenes i nens.

Des de les Associacions Culturals, Can Timoner i Sa Taronja us convidem a un viatge a mons màgics que coneixerem a través de les sensacions i emocions provocades pels cinc sentits. Per conèixer universos desconeguts ens convertirem en exploradors a través d’activitats divertides de diferents disciplines artístiques. Utilitzem metodologies d’investigació i experimentació, on el cos, l’espai, el so, diferents materials i textures estimulen la imaginació, la curiositat i el potencial creatiu.

[PINTAR] [JUGAR] [CÓRRER] [DIBUIXAR] [EXPERIMENTAR] [INVESTIGAR] [FOTOGRAFIA] [ESTAMPAR] [GRARABATEAR] [PREGUNTES] [MÚLTIPLES RESPOSTES] [JOC COOPERATIU] [ESCOLTA] [REFLEXIÓ] [PENSAMENT CRÍTIC] [APRENENTATGE EXPERIENCIAL]

No pararem de jugar i divertir-nos.
Vine a passar-ho bé amb nosaltres!

TALLER FLUO FORMES

Explorarem algunes plantes, fruites i verdures des de tots els sentits i punts de vista possibles posant-los en múltiples proves. Per despertar els nostres sentits passarem per LES ESTACIONS NAS, BOCA, MÀ, ULL i investigarem diferents tècniques de creació: el dibuix, la fotografia i les experiències visuals amb llum negra. Vine al nostre banquet de sentits i prova plats trampa¡

TALLER FLUO FORMAS

Exploraremos algunas plantas, frutas y verduras desde todos los sentidos y puntos de vista posibles poniéndolos en múltiples pruebas. Para despertar nuestros sentidos pasaremos por LAS ESTACIONES NARIZ, BOCA, MANO, OJO e investigaremos diferentes técnicas de creación: el dibujo, la fotografía y las experiencias visuales con luz negra.
¡Ven a nuestro banquete de sentidos y prueba platos trampa¡

Horari : 17.00 – 19.00 h.
Col.laboració : 15€ y DESCOMPTE PER A GERMANS 13€

Sobre el projecte


El projecte CAN TIMONER és un lloc de trobada i creació en el medi rural.

CAN TIMONER és una associació cultural.

Per gaudir de les activitats de l’associació t’has de fer soci amb una qüota simbòlica d’un euro anual.

Ser soci no comporta cap obligació. La primera vegada que vinguis et ferem soci i després podràs tornar quantes vegades vulguis abonant només el preu de l’entrada de l’activitat, si en té (com per exemple un concert).