Hola, estàs fent un peli?

16/07/2015

Conferència / Cineclub

Experiment de creació col·lectiva per fer pel·lícules.

El cinema de ficció, habitualment recobert de tècnica i sofisticats rodatges, també pot ser una eina narrativa per experimentar altres formes de rodar.
Trencar amb l’herència d’estructura piramidal a l’hora d’exercir tasques és el primer pas d’aquest experiment de creació col·lectiva.

“Hola, estàs fent una peli” és un projecte que vol facilitar les eines per fer un film de ficció en una comunitat. La pel·lícula tant en el contingut com en la forma parla de les particularitats d’aquesta comunitat. En aquest film és tan important el resultat final com el procés fins a arribar a l’estrena de la pel·lícula.
Aquesta xerrada amb Raúl Alaejos, un dels organitzadors del projecte, és per poder conèixer els trucs per poder realitzar un film de creació col·lectiva a partir de les experiències d’aquest col·lectiu que ja ha realitzat aquest experiment amb diferents comunitats a Madrid, León, Girona, el Marroc, Portugal…

A més projectarem algunes de les pel·lícules.

Clip de la 2notícies:

Sobre el projecte


El projecte CAN TIMONER és un lloc de trobada i creació en el medi rural.

CAN TIMONER és una associació cultural.

Per gaudir de les activitats de l’associació t’has de fer soci amb una qüota simbòlica d’un euro anual.

Ser soci no comporta cap obligació. La primera vegada que vinguis et ferem soci i després podràs tornar quantes vegades vulguis abonant només el preu de l’entrada de l’activitat, si en té (com per exemple un concert).