La Teranyina Subversiva

diumenge 25/03

Comando Cotorra / Calça subversiva

La Teranyina Subversiva continua!

Seguim teixint i reparant La Teranyina Subversiva que es va construir per celebrar el dia de la dona #8M. Necessitem la vostra ajuda per reparar-la! Correu la veu i ens trobem el diumenge que ve a la Plaça de s’aljub a Santanyí perquè cada dia és el dia de la dona. Porteu materials com tisores i fil. :)

A partir de les 12 h fins que acabem el fil, ens trobarem a la Plaça de s’Aljub per penjar i donar-li forma a la teranyina.

A partir de les 14 h. Picnic, dinarem juntes a la plaça, porta el dinar! :)
Després, una vegada acabada la teranyina, entre totes llegirem el manifest del Comando Cotorra.

Que

El grup de Calça Subversiva de Can Timoner vos convida a participar en la teranyina textil que estem teixint per celebrar el dia de la dona. Fem cadeneta, fem xarxa per juntar-nos, debatre i donar visibilitat als temes individuals i col.lectius que ens oprimeixen.

Qui

Calça Subversiva som un grup de persones de per tot arreu i locals que ens trobem de tant en tant per fer calça, cosir i fer accions al carrer, per estar connectades sobre temes propers i en extensió.
Som un grup mixte, inclusiu i on hi ha cabuda per a tothom també de diferents edats.

Com pots participar

Hi ha infinites maneres de teixir, cosir, o fer ganxet per fer una aportació a la teranyina o xarxa col·lectiva. Vos proposam fer cadeneta, una manera senzilla i ràpida per fer creixer la teranyina. Podeu portar peces acabades, rotlos de ganxillo amb fils de llana, “trapillo”, corda, etc. L’idea és acollir tot tipus de treballs possibles imaginats i muntar tots els trossos el dia 8 de Març a partir de les 12h a la plaça de s’Aljub per donar visibilitat a les dones locals i universals del passat i d’ara.
Alguns col·lectius, escoles i associacions ja s’han apuntat!

Tècniques

Hi ha moltes de maneres per participar econòmicament i ecològicament. Recomanem el “trapillo” i tècniques per teixir amb les mans i/o amb els dits. També si voleu el clàssic ganxet i el fil de llana o la calça de tota la vida. Benvinguda l’entusiasme i l’improvisació, enganxa’t a la cadeneta!