La Teranyina Subversiva

diumenge 25/03

Comando Cotorra / Calça subversiva

La Teranyina Subversiva continua!

Seguim teixint i reparant La Teranyina Subversiva que es va construir per celebrar el dia de la dona #8M. Necessitem la vostra ajuda per reparar-la! Correu la veu i ens trobem el diumenge que ve a la Plaça de s’aljub a Santanyí perquè cada dia és el dia de la dona. Porteu materials com tisores i fil. :)

A partir de les 12 h fins que acabem el fil, ens trobarem a la Plaça de s’Aljub per penjar i donar-li forma a la teranyina.

A partir de les 14 h. Picnic, dinarem juntes a la plaça, porta el dinar! :)
Després, una vegada acabada la teranyina, entre totes llegirem el manifest del Comando Cotorra.

Que

El grup de Calça Subversiva de Can Timoner vos convida a participar en la teranyina textil que estem teixint per celebrar el dia de la dona. Fem cadeneta, fem xarxa per juntar-nos, debatre i donar visibilitat als temes individuals i col.lectius que ens oprimeixen.

Qui

Calça Subversiva som un grup de persones de per tot arreu i locals que ens trobem de tant en tant per fer calça, cosir i fer accions al carrer, per estar connectades sobre temes propers i en extensió.
Som un grup mixte, inclusiu i on hi ha cabuda per a tothom també de diferents edats.

Com pots participar

Hi ha infinites maneres de teixir, cosir, o fer ganxet per fer una aportació a la teranyina o xarxa col·lectiva. Vos proposam fer cadeneta, una manera senzilla i ràpida per fer creixer la teranyina. Podeu portar peces acabades, rotlos de ganxillo amb fils de llana, “trapillo”, corda, etc. L’idea és acollir tot tipus de treballs possibles imaginats i muntar tots els trossos el dia 8 de Març a partir de les 12h a la plaça de s’Aljub per donar visibilitat a les dones locals i universals del passat i d’ara.
Alguns col·lectius, escoles i associacions ja s’han apuntat!

Tècniques

Hi ha moltes de maneres per participar econòmicament i ecològicament. Recomanem el “trapillo” i tècniques per teixir amb les mans i/o amb els dits. També si voleu el clàssic ganxet i el fil de llana o la calça de tota la vida. Benvinguda l’entusiasme i l’improvisació, enganxa’t a la cadeneta!

Sobre el projecte


El projecte CAN TIMONER és un lloc de trobada i creació en el medi rural.

CAN TIMONER és una associació cultural.

Per gaudir de les activitats de l’associació t’has de fer soci amb una qüota simbòlica d’un euro anual.

Ser soci no comporta cap obligació. La primera vegada que vinguis et ferem soci i després podràs tornar quantes vegades vulguis abonant només el preu de l’entrada de l’activitat, si en té (com per exemple un concert).