Línies flotants

Laboratori d'Art per a nenes i nens

Horari: 11:00 - 13:00

10/02/2018

Can Timoner Jove / Taller per nins i nines

Des de les Associacions Culturals, Can Timoner i Sa Taronja us convidem a un viatge a mons màgics que coneixerem a través de les sensacions i emocions provocades pels cinc sentits. Per conèixer universos desconeguts ens convertirem en exploradores a través d’activitats divertides de diferents disciplines artístiques. Utilitzem metodologies d’investigació i experimentació on el cos, l’espai, el so, diferents materials i textures estimulen la imaginació, la curiositat i el potencial creatiu.

TALLER LÍNIES FLOTANTS

Descobrirem súper poder de LÍNIA com a forma bàsica d’expressió artística i investigarem de prop les seves possibles facetes. Amb diferents fonts de llum crearem línies en l’espai per habitar-a través del joc i el moviment. Coneixerem la tècnica fotogràfica Light Painting creant gargots i dibuixos lluminosos.

Horari: 11.00 – 13.00
Preu: 15 € i DESCOMPTE PER GERMANS 13 €

Línies flotants

Sobre el projecte


El projecte CAN TIMONER és un lloc de trobada i creació en el medi rural.

CAN TIMONER és una associació cultural.

Per gaudir de les activitats de l’associació t’has de fer soci amb una qüota simbòlica d’un euro anual.

Ser soci no comporta cap obligació. La primera vegada que vinguis et ferem soci i després podràs tornar quantes vegades vulguis abonant només el preu de l’entrada de l’activitat, si en té (com per exemple un concert).