Microteatres

& Tapes d’Humor

16/09/2017

Festival s'Illo / Esdeveniment teatral

S'illo LOGO

La gran nit del teatre breu al Festival Independent d’Arts escèniques S’Illo de Can Timoner s’ha convertit amb una més que suculenta cita cultural a les nits de l’estiu mallorquí.

Aquest any els «micros» de S’illo aposten clarament per la comèdia. Un total de 4 peces teatrals breus d’Enric Rufas, Isabel-Clara Simó, Manel Serrano i Guiem Juaneda seran el menú afrodisíac, coent i refrescant de la nit de Microteatre i Tapes d’humor de Can Timoner.

L’espai de Can Timoner conte una màgia particular plena d’espais quasi cinematogràfics que es converteix en tot un plaer recórrer les seves instàncies a la recerca de petites històries —aquest any de caràcter humorístic— Mentrestant, entre funció i funció, es pot gaudir de tapes elaborades amb l’humor gastronòmic de na Marga Carretero, cerveses i vi. Any rere any aquesta aposta cultural fa més renou i fa acostar gent vinguda d’arreu de Mallorca.

Una aposta segura per la diversió d’un dissabte vespre amb textos teatrals i actors a la mida d’una aposta tan atrevida i alhora de gran qualitat com el Festival Independent d’Arts Escèniques S’Illo de Can Timoner.

Les obres breus d’aquest any:

«Martina!!» de Guiem Juaneda

Amb Laura Andújar i Guiem Juaneda.

Sinopsis: Na martina i en miquel fa anys que es coneixen, son amics desde la infancia, na martina a la fi sa decidit i vol pasar la resta de la seva vida amb en miquel, avui li demana matrimoni.


«Primera sesión» de Manel Serrano.

Amb Inés Fraile i Beatriz Garcerà.

Sinopsis: Una mujer acude por primera vez a la consulta de una psiquiatra. Lo que no sabe, es todo lo que puede llegar a hacer la ciencia con una persona desesperada en tan sólo una hora y media.


«Certes Mentides» d’Enric Rufas

Amb David Pérez Miró i Magdalena Sbert

Sinposis: Certes Mentides, d’Enric Rufas, ens transporta al plaer parlar o a l’eterna discusió. Un jove i una al·lota, antagònics per definició, queden enclaustrats dins un espai petit i insegur i parlen sobre les possibilitats de sortir-ne, de les sensacions que els provoca trobar-s’hi i de la vida en general. Dos personatges en una situació poc comuna viuen uns esdeveniments que els aboquen a la desesperació i, sobretot, a la confusió.


«Si m’estimessis» a COSES DE DONES
d’Isabel-Clara Simó (Adaptació).

Direcció: Lourdes Clar
Amb Toni Noguera i Magdalena Juan. Direcció: Lourdes Clar.

Sinopsis: Les relacions de parella són tot un univers! Ens importen molts les aparences? Com ho feim per satisfer les necessitats individuals? Sabem cedir? Qüestió de caràcters? És un perill la rutina? La resposta (o no) a totes aquestes preguntes i més a “SI M’ESTIMESSIS”
Això sí, ho resoldrem amb humor!


Les tapes de la cuinera Marga Carretero serà l’oferta gastronòmica de la nit de “micros” de Can Timoner