San Folletín

dijous 14/02 — 17:00

Calça subversiva / Mitja Subversiva

Calça i Mitja Subversiva juntes per primera vegada en una missió especial.

14 de Febrer 17 a 19 h.
16 de Febrer 17 a 19 h.

Gràcies a les col·legues de Barcelona, vam crear el grup de Calça a Santanyí ara ja fa 5 anys . Així, en un dia tan especial, ens trobem per celebrar “San Folletín”.
Consisteix a teixir un “folletín” llibret tèxtil amb teles i fils a mode collage a partir de les frases i les històries que han contat las Kellys a les trobades preparatòries cap al 8M amb el Comando Cotorra.

Cosirem frases com “si no te gusta, haber estudiado”, “me duele todo el cuerpo” “tómate la pastilla” per curar-nos. Les pareules tenen poders en les nostres vides, anem a transformar-les: connexions, embolics, teixits i nusos que com Penèlope ens donen temps per compartir i estar juntes.
Vine a cotorrejar! Les llengües mallorquines estan preparades.

Posem-li fil a l’agulla!

Aquesta trobada és una acció creada a partir de la residència de Mitja Subversiva a Can Timoner del 14 al 17 de Febrer. Durant aquests dies, realitzarem altres activitats que anirem publicant en aquest esdeveniment.
Aquí us deixem l’enllaç de Mitja Subversiva on podreu trobar més informació i llegir sobre altres activitats: blog mitjasubversiva