Trajectes Llargs per a Embarcacions Petites

Comèdia d'Enric Ases

30/08/2016

Festival s'Illo / Esdeveniment teatral

Enric Ases (Fotografia: Pep Avila)

Enric Ases ens proposa un mosaic de micro històries en clau tragicòmica sobre l’èpica del ridícul.
Set relats desternillants a mig camí entre la poesia i l’humor negre, un elegant mostrari de situacions absurdes i/o patètiques extretes de la vida qüotidiana.

“No hi ha cap cosa que hagi fet l’Enric que no m’hagués agradat pensar-la i fer-la jo mateix” (Paco Mir)

“Riure de la realitat de la mà d’Enric Ases és un magnífic privilegi.” (Tortell Poltrona)

“Espectacle de maduresa artística i personal, tragicòmic i agredolç com la vida mateixa. Enric Ases hi demostra síntesi argumental i eficàcia escènica. Un bàlsam de complicitat per a l’espectador adult. Un periscopi utilíssim per a l’espectador adolescent.” (Jordi Jané)

ENRIC ASES CASAMITJANA (Barcelona, 1960)
Actor, director i autor teatral, treballa en companyies tan diverses com La Fura dels Baus, Tricicle o T_eatre de Guerrill_a.
Ha estat membre de formacions emblemàtiques com Zotal teatre, Los Los i Los Dos Los rebent diversos premis, entre els quals cal destacar el de la_ Critica de Barcelona_ i diversos premis FAD.
Dirigeix i escriu espectacles per a diferents formats: “Lina” (teatre), “Plec’s” (circ).
Aquests darrers anys s’especialitza en muntatges per a espais no convencionals i, amb Joan Gracia (Tricicle), co-dirigeix espectacles a Cancún (Mèxic) i Palma de Mallorca. És autor del llibre d’imminent publicació “El cercle animat. Creació escènica en equip”