Une Petite Cantate

Samanidis & Skjønhaug

09/12/2017

Sessió musical

Un vespre a Francia, amb menjar francès i cancons de Brel, Gainsbourg i Barbara. Sopar a les 20.30 i concert a les 21.30. Pausa i postre, i tot seguit la segona part del concert.

Preu pel dinar i concert: 15 €.
Preu pel concert: 7 €.

Aquí vos deixem una presentació del cuiner voluntari, en Sixte i els plats que prepararà per acompanyar el concert:

“sóc el cuiner jubilat del restaurant parissin “Le Petit Vatel” conegut a França per esser el millor, el més petit i barat restaurant de París. Mai vaig aprendre a cuinar, però, com hi ha persones que neixen sabent dibuixar, vaig néixer sabent cuinar, i a poc a poc he “domesticat” la cuina del món, i esper que la feina que us oferiré, us agradarà. La meva divisa és que la cuina ha d’esser senzilla, barata i deliciosa”.

El plat principal és un “ Bourguignon”, plat de carn de bou, que es fa marinar 2 dies en vi negre, amb pastanagues, cebes, grans d’all, herbes i espícies; que s’ha de coure quasi 3 hores i se serveix amb patates.
Pels vegetarians: una greixonera de diverses verdures amb patates al forn.
Acabarem amb una mousse de xocolata al ron.

Col.laboració sopar i concert: 15 eur.

Sobre el projecte


El projecte CAN TIMONER és un lloc de trobada i creació en el medi rural.

CAN TIMONER és una associació cultural.

Per gaudir de les activitats de l’associació t’has de fer soci amb una qüota simbòlica d’un euro anual.

Ser soci no comporta cap obligació. La primera vegada que vinguis et ferem soci i després podràs tornar quantes vegades vulguis abonant només el preu de l’entrada de l’activitat, si en té (com per exemple un concert).