Vers endins

04/08/2017

Sessió musical

«Vers endins» és un projecte musical per Glòria Julià, Víctor Leiva, Joan Carles Vaquer, Toni Duarte i Marc Grimalt, que pretén transmetre poesia en català d’una manera divertida, emocionant i entretinguda. És una barreja de molts d’estils diferents, com el rock, la bossa nova, el country, o la música tradicional, entre d’altres.

Amb el nostre primer disc, Vers endins hem decidit ajuntar la nostra creativitat musical amb poemes d’autors i autores d’arreu del territori de parla catalana. Dins “A les cales dels ulls” hi sentireu les veus de Maria-Mercè Marçal, Pau Vadell, Mireia Calafell, Lucia Pietrelli, Josep Palau i Fabre, Miquel Bauçà, Enric Casasses, Vicent Andrés Estellés, i de la mateixa Glòria Julià, així com també algunes lletres pròpies. El disc va acompanyat d’unes il·lustracions de Mireia Oliver fetes amb la mateixa sensibilitat que emana cada una de les cançons.

Col·laboració: 7 €

Sobre el projecte


El projecte CAN TIMONER és un lloc de trobada i creació en el medi rural.

CAN TIMONER és una associació cultural.

Per gaudir de les activitats de l’associació t’has de fer soci amb una qüota simbòlica d’un euro anual.

Ser soci no comporta cap obligació. La primera vegada que vinguis et ferem soci i després podràs tornar quantes vegades vulguis abonant només el preu de l’entrada de l’activitat, si en té (com per exemple un concert).